Menounos: Ποζάρει δίπλα στο αγόρι που της έδωσε κουράγιο για τη δύσκολη επέμβαση

Menounos: Ποζάρει δίπλα στο αγόρι που της έδωσε κουράγιο για τη δύσκολη επέμβαση

Το συγκινητικό μήνυμα της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας

Menounos: Ποζάρει δίπλα στο αγόρι που της έδωσε κουράγιο για τη δύσκολη επέμβαση
Συγκλονίζει η περιπέτεια της υγείας της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας, Μaria Menounos.

Η παρουσιάστρια παραιτήθηκε από τον ηλεοπτικό σταθμό E! Entertainment,  ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας, λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλό της.
Κλείσιμο
Η περιπέτεια με την υγεία της Μαρίας Μενούνος είναι, δε, κατά κάποιο τρόπο διπλή, καθώς ταυτόχρονα με το δικό της πρόβλημα εξελίσσεται η θεραπεία της μητέρας της από τον καρκίνο τετάρτου σταδίου, επίσης στον εγκέφαλο.

H Maria Menounos μοιράστηκε μία φωτογραφία με το αγόρι που της έδωσε το κουράγιο για να προχωρήσει σε αυτή τη δύσκολη επέμβαση.

«Ο Isaiah ήταν η έμπνευσή μου για να προχωρήω στη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Τον συνάντησα όταν παρουσίαζα μία εκδήλωση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας λίγο πριν τημ προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Έχει ήδη υπομείνει 28 επεμβάσεις στον εγκέφαλο. Τον  ρώτησα αν φοβήθηκε πριν από την επέμβαση. Σκέφτηκε για ένα δευτερόλεπτο και είπε: '' Όχι''. Ξέρω ότι ο Θεός τον έφερε στον δρόμο μου για κάποιο λόγο. Ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα. Ήμουν τόσο ευγνώμων που συμμετείχα σε αυτό το φιλανθρωπικό event  που βοηθά τις οικογένειες που μάχονται με τον καρκίνο», έγραψε μεταξύ άλλων, η Μaria Menounos.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης