Adele, Lady Gaga και Mariah Carey στην πιο εορταστική εκδοχή του Carpool Karaoke

Adele, Lady Gaga και Mariah Carey στην πιο εορταστική εκδοχή του Carpool Karaoke

Δείτε την πιο εορταστική απόδοση του τραγουδιού «All I Want for Christmas Is You», με ερμηνευτές την Mariah Carey, φυσικά, αλλά και όσους κατά καιρούς τραγούδησαν στην εκπομπή του James Corden

Adele, Lady Gaga και Mariah Carey στην πιο εορταστική εκδοχή του Carpool Karaoke
Ο James Corden, από το πρώτο επεισόδιο του Carpool Karaoke μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει στο αυτοκίνητο του τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Αυτή τη φορά, το δημοφιλές Carpool έρχεται πιο γιορτινό από ποτέ, καθώς στη θέση του συνοδηγού θα κάτσει η «φωνή των Χριστουγέννων» Mariah Carey.

H τραγουδίστρια είναι καλεσμένη για την πιο εορταστική απόδοση του τραγουδιού «All I Want for Christmas Is You», με ερμηνευτές την ίδια, φυσικά, αλλά και όσους κατά καιρούς τραγούδησαν το φημισμένο τραγούδι μαζί με τον James Corden. 

Κλείσιμο


H Adele στην εκπομπή τραγουδώντας Mariah Carey 


Adele, Lady Gaga, Elton John, Gwen Stefani και Chris Martin είναι μερικοί από τους star που τραγούδησαν το θρυλικό κομμάτι στη δημοφιλή εκπομπή.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις μεγαλύτερες φωνές της μουσικής βιομηχανίας να τραγουδούν το «All I Want for Christmas Is You» στο Carpool Karaoke:



Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Mariah βρίσκεται στο Carpool. Ήταν ξανά καλεσμένη το 2015, αλλά τότε είχε αρνηθεί να τραγουδήσει. 

«ήρθε έξω από το αυτοκίνητο και λέει:'' Δεν πρόκειται να τραγουδήσω σήμερα'' κάναμε μια βόλτα και απλά κουβεντιάσαμε, κι ας ονομάζεται η εκπομπή Carpool Karaoke», είπε πει σε συνέντευξή του ο παρουσιαστής. 

Δείτε παρακάτω την πρώτη επίσκεψη της σταρ στον James Corden:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης