Το συγκινητικό «αντίο» των καλλιτεχνών στον Ανδρέα Μπάρκουλη

Το συγκινητικό «αντίο» των καλλιτεχνών στον Ανδρέα Μπάρκουλη

Οι φίλοι του, τον αποχαιρετούν με λόγια αγάπης στα social media 

Το συγκινητικό «αντίο» των καλλιτεχνών στον Ανδρέα Μπάρκουλη
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης με την καλλιτεχνική του πορεία άφησε ανεξίτηλο σημάδι στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας. Φίλοι, συνεργάτες αλλά και απλός κόσμος αποχαιρετούν με το δικό τους τρόπο τον μεγάλο ηθοποιό μέσω των social media. Αποχαιρετούν με λόγια αγάπης ένα σημαντικό κεφάλαιο που γύρισε και την τελευταία του σελίδα. 

Η Ζωή Λάσκαρη, έγραψε λόγια τρυφερά για τον φίλο της, στο Facebook: «Αντρέα, δεν έχω λόγια...Δεν θέλω να σου πω για το μεγάλο σου ταλέντο. Ο κόσμος ξέρει.Θέλω μόνο να σου πω, έτσι για αντίο, πως υπήρξες το καλύτερο παιδί του ελληνικού κινηματογράφου. Αυτή τη σπάνια καλοσύνη σου που φωταγωγεί ακόμα τη ζωή μου την κρατάω σαν μονάκριβο φυλαχτό. Σε αποχαιρετώ αγαπημένε μου».

Κλείσιμο


Με τον σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη τον συνέδεε φιλία ετών, την οποία είχαν επισφραγίσει με κουμπαριά. Ο Κώστας Φέρρης θέλησε ν’ αποχαιρετήσει τον «δικό» του Ανδρέα μέσω facebook γράφοντας: «Αντίο φίλε, κουμπάρε, τρυφερέ, αγαπημένε, άμυαλε... Καλό σου ταξίδι, μακρυά από τις κακίες των ανθρώπων. Θα σ' έχω για πάντα στην καρδιά μου».




Με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο, ο Νίκος Μαστοράκης, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του φίλο Ανδρέα Μπάρκουλη. Ο Νίκος Μαστοράκης, μίλησε για τις νεανικές αταξίες τους, αποκάλυψε πως τα κορίτσια τους μπέρδευαν και ζητούσαν από εκείνον αυτόγραφο, νομίζοντας πως είναι ο Ανδρέας, αλλά και για το παράπονο του Ανδρέα Μπάρκουλη... για τα μαλλιά του: «αχ Θεε, τι αδικος εισαι, μου εδωσες μαλλι αρκουδας σ' ολο μου το κορμι, και οχι εκει που επρεπε...».

Διάβασε το αντίο του Νίκου στον φίλο του Αντρίκο και δείτε τη φωτογραφία από τα νεανικά τους χρόνια.







Η ηθοποιός, Καίτη Φίνου, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο twitter.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης