Η Τάνια Τσανακλίδου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Τετ Α Τετ"και μεταξύ άλλων, μίλησε για νέα της ζωή στο Πήλιο, τη σχέση της με τον χρόνο και τις αλλαγές που επήλθαν στην εμφάνιση της.
«Έχω αφήσει όλες τις αλλαγές που επέρχονται λόγω ηλικίας να μου συμβούν και να συμφιλιωθώ μαζί τους. Δεν έχω καθόλου υπομονή γιατί ξέρεις ότι ο χρόνος που υπολείπεται στη ζωή σου είναι λιγότερος από αυτόν που προηγήθηκε. Άρα δεν πρέπει να τον σπαταλάς με χαζό τρόπο. Όταν αρχίζεις να μη σου αρέσει πολύ το πρόσωπό σου, δεν σου αρέσει το σώμα σου γιατί αρχίζει και παρακμάζει, θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι είμαστε τυχεροί που πατάμε αυτή την γη γιατί δεν είναι δεδομένο για τις ζωές όλων», δήλωσε η Τάνια Τσανακλίδου στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ1.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.