«Ο πρώην άνδρας μου βίαζε τον αδερφό μου, Alexander McQueen», αποκαλύπτει η Janet McQueen

«Ο πρώην άνδρας μου βίαζε τον αδερφό μου, Alexander McQueen», αποκαλύπτει η Janet McQueen

Η Janet McQueen μιλάει για πρώτη φορά για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ο αδερφός της σε ηλικία 9 ετών, από τον πρώτο της σύζυγο

«Ο πρώην άνδρας μου βίαζε τον αδερφό μου, Alexander McQueen», αποκαλύπτει η Janet McQueen
H Janet McQueen σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ο αδερφός της, Alexander McQueen, στην παιδική του ηλικία , από τον πρώτο της σύζυγο.

Ο σχεδιαστής που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, τον Αύγουστο του 2010, σε ηλικία 40 ετών, έζησε ως παιδί τον εφιάλτη στα χέρια του γαμπρού του, Terence Hulyer.  Σε ηλικία 9 ετών υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον Hulyer, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είδε να ξυλοκοπεί άγρια η αδερφή του.



Φοβούμενος  τις συνέπειες μιας τέτοιας αποκάλυψης, προτίμησε να μην μιλήσει σε κανέναν για ό,τι του συνέβαινε.  Αποκάλυψε το μυστικό του, στην αδερφή του, Janet, το 2006, μόλις τέσσερα χρόνια πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Κλείσιμο


Η Janet, όπως εξομολογείται σήμερα, σοκαρίστηκε όταν έμαθε τι συνέβαινε και ένιωσε  ενοχές για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να εμποδίσει το τέρας που είχε παντρευτεί. «Νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο ο Λι με προστάτευε λόγω των όσων μου συνέβαιναν, αλλά αυτό που υπέστη ο Λι ήταν πολύ πιο σοκαριστικό», είπε και πρόσθεσε : «Απορώ πώς δεν κατάλαβα αυτό που συνέβαινε. Όταν το έμαθα έπαθα σοκ. Μπορείτε να φανταστείτε ότι πέρασαν τόσα πολλά χρόνια για να ανακαλύψω ότι συνέβαινε κάτι τόσο κακό στον αδελφό μου; Ένιωσα ένοχη, ποιος δεν θα ένιωθε;».



Στην βιογραφία του σχεδιαστή, «Alexander McQueen: Blood Beneath The Skin», ένας φίλος του McQueen, αναφέρει: «Έχω την αίσθηση ότι υπέμενε αυτό το βασανιστήριο για μεγάλο διάστημα. Δεν το είχε ξεπεράσει ποτέ. Ήταν συνεχώς θυμωμένος και δεν είχε ποτέ κάποια σχέση για μεγάλο διάστημα. ΄Ηταν πολύ ανασφαλής και δυστυχισμένος!»



Το 1995 σε μία κολεξιόν του, ο McQueen, είχε μακιγιάρει τα μοντέλα του, ώστε να φαίνονται σαν να έχουν μώλωπες και αίματα. «Έχω δει γυναίκα να έχει ξυλοκοπηθεί -παρολίγον μέχρι θανάτου- από τον άντρα της. Γνωρίζω τι είναι ο μισογυνισμός. Σιχαίνομαι αυτή την αίσθηση που κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται ευάλωτες. Θέλω ο κόσμος να φοβάται τις γυναίκες που ντύνω», ήταν τα λόγια του αδικοχαμένου σχεδιαστή.



Η Janet στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εθισμό του αδερφού της στα ναρκωτικά. Πιστεύει ότι ο Alexander, θα κατάφερνε να απεξαρτηθεί αν ζούσε. Επίσης, τόνισε πως αν η οικογένεια του γνώριζε την έκταση του προβλήματος, θα είχε επέμβει. «Δεν θέλω να πω ονόματα αλλά υπήρχαν άνθρωποι που γνώριζαν σε τι κατάσταση βρισκόταν και εμείς, η οικογένειά του, όχι! Γνωρίζαμε ότι έπαιρνε κοκαΐνη αλλά όταν τον πλησιάζαμε μας έλεγε "Δεν καταλαβαίνεις, είναι τόσο μεγάλη η πίεση. Θέλω να ηρεμώ!. Άλλοι άνθρωποι γνώριζαν όμως. Γνώριζαν και για τις απόπειρες αυτοκτονίας που είχε κάνει. Εμείς όχι!»








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης