Ο Κόμπι Μπράιαντ θα γινόταν 48 ετών: Η ανάρτηση της χήρας του
Η Βανέσα Μπράιαντ τίμησε τη μνήμη του μπασκετμπολίστα, που πέθανε σε συντριβή ελικοπτέρου, με αφορμή την ιδιαίτερη μέρα
Τα γενέθλιά του θα γιόρταζε χθες, Κυριακή 23 Αυγούστου, ο Κόμπι Μπράιαντ, με τη χήρα του να μην ξεχνά την ιδιαίτερη μέρα. Ο θρύλος του NBA, που έφυγε από τη ζωή σε συντριβή ελικοπτέρου τον Ιανουάριο του 2020, μαζί με τη 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, θα γινόταν 48 ετών.
Η Βανέσα Μπράιαντ τίμησε τη μνήμη του με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια παιχνιδιάρικη φωτογραφία του μπασκετμπολίστα, στην οποία εκείνος κάθεται στην αγκαλιά της πάνω σε μια καρέκλα σε έναν κήπο. «Χρόνια πολλά, μωρό μου. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το στιγμιότυπο.
Η 44χρονη Μπράιαντ δέχθηκε μηνύματα συμπαράστασης από διάσημους φίλους της, μεταξύ των οποίων οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Κρις Τζένερ, Ρέιτσελ Ζόι, Γκαμπριέλ Γιούνιον, Τίνα Νόουλς, Λα Λα Άντονι, Ράσελ Γουίλσον, Κιμόρα Λι Σίμονς και Μάικλ Φελπς.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.