Το κομμάτι της Ιταλίας από τη φετινή Eurovision τραγούδησε η Antigoni Buxton, εκφράζοντας δημόσια την προτίμησή της για το «Per sempre sì».
Η τραγουδίστρια που συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό με την Κύπρο και το «Jalla» δημοσίευσε το Σάββατο 23 Μαΐου ένα κλιπ στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο φαίνεται μέσα στο αυτοκίνητο να παίζει το «Per sempre sì» του Σαλ ντα Βίντσι, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της «παίζει στο μυαλό μου όλη μέρα».
Η Ιταλία κατέκτησε την πέμπτη θέση στη Eurovision με 281 βαθμούς, ωστόσο μετά τον μεγάλο τελικό το τραγούδι έχει γνωρίσει μεγάλη δημοφιλία στα ελληνικά social media. Νικήτρια του φετινού διαγωνισμού είναι η Βουλγαρία και η Dara με το «Bangaranga», ενώ η Κύπρος κατέκτησε τη 19η θέση.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.