Η ηθοποιός έδινε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μιλούσε για την παράσταση «Τζένη Τζένη» στην οποία παίζει, όμως κάποια στιγμή η συζήτηση άλλαξε περιεχόμενο και ο δημοσιογράφος της εκπομπής θέλησε να μάθει ποια είναι η γνώμη της για το γεγονός πως η Μαρία Ιωαννίδου είναι δυσαρεστημένη που δεν την έχει καλέσει στη βραδινή της εκπομπή «Moments».
Η Ζέτα Μακρυπούλια τότε ανέφερε πως έπρεπε να φύγει καθώς την είχαν επισκεφτεί οι φίλοι της: «Θα μου επιτρέψετε να πάω λίγο μέσα γιατί έχουν έρθει φίλοι να με δουν. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε.
Δείτε το βίντεο
Η Μαρία Ιωαννίδου είχε πει χαρακτηριστικά στην ίδια εκπομπή την Πέμπτη 23 Απριλίου: «Φαίνεται δεν αρέσω στη Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι γελοίο. Δηλαδή έχω τα περισσότερα χρόνια… άλλωστε σαράντα πέντε και… χρόνια. Θα τους συνέφερε να μου κάνουν πρόταση. Γιατί και θα άρεσα και θα έκανα τηλεθέαση, γιατί ο κόσμος μ’ αγαπάει».
Για τη σύγκριση ανάμεσα στην εκπομπή που παρουσίαζε ο Φρέντυ Γερμανός με το «Moments», η ίδια ανέφερε: «Έλα τώρα… Δεν είναι σεβαστικό να μιλάμε για τον Γερμανό και να συγκρίνουμε τη Ζέτα Μακρυπούλια. Γερμανός υπήρξε μόνο ένας. Ένας».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.