Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Τάκης Φύσσας, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram από την αποφοίτηση της κόρης του, Ραφαέλας, στην Ιταλία.
Η Ραφαέλα ολοκλήρωσε με άριστα τις σπουδές της στον τομέα του Communication Management. Στην μία απεικονίζεται η κόρη του που κρατάει μία ανθοδέσμη και φοράει ένα στεφάνι στο κεφάλι της. Στην άλλη φωτογραφία φαίνεται όλη η οικογένεια.
«Ήμουν σίγουρος για σένα όταν σε είδα με τι τρόπο προσπάθησες, με τι αυτοθυσία και αφοσίωση!», τόνισε ο πατέρας της. «Η αποφοίτηση είναι μία τεράστια επιτυχία, να αριστεύεις όμως έχει να κάνει με την δική σου προτεραιότητα. Συγχαρητήρια κορίτσι μου», πρόσθεσε.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
Κλείσιμο
«Ραφαέλα! Ήρθε η μέρα που τόσο περίμενες, απόλαυσε την στιγμή, είναι όλη δική σου. Ήμουν σίγουρος για σένα όταν σε είδα με τι τρόπο προσπάθησες, με τι αυτοθυσία και αφοσίωση! Η αποφοίτηση είναι μία τεράστια επιτυχία, να αριστεύεις όμως έχει να κάνει με την δική σου προτεραιότητα. Συγχαρητήρια κορίτσι μου».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).