Στην παρουσία της σε αθλητική εκπομπή στην τηλεόραση αναφέρθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν παρίστανε ποτέ την αθλητικογράφο. Η νικήτρια του GNTM εξήγησε ότι έχει συγκεκριμένο ρόλο στο τηλεοπτικό πρόγραμμα και ότι δεν αποτελεί μέρος αυτού σαν «γλάστρα».
Η Κάτια Ταρμαμπάνκο μίλησε για τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Grande League», κατά τη διάρκεια δηλώσεών της στην κάμερα του «Breakfast@Star», την Τρίτη 21 Απριλίου, και συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν δήλωσα ποτέ δημοσιογράφος ή αθλητική ρεπόρτερ, είμαι στην εκπομπή του Open για τον δικό μου ρόλο και όχι της γλάστρας».
Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, μοιράστηκε ότι δεν έχει προχωρήσει σε κάποια νέα σχέση μετά τον χωρισμό της και ότι ούτε σκοπεύει να το κάνει άμεσα. «Στα προσωπικά μου παραμένω όμορφη, ελεύθερη κι ωραία. Δεν έχω στόχο να αλλάξει αυτό στο επόμενο διάστημα. Στο παρελθόν είχα κενά ανασφάλειας, κόμπλεξ και ανάγκη επιβεβαίωσης», πρόσθεσε.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.