Μία απόδραση στη Χαλκίδα πραγματοποίησαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, κάνοντας ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη, το ζευγάρι επισκέφτηκε γνωστό ουζερί για να απολαύσει θαλασσινά πιάτα και τοπικές γεύσεις.
Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός μάλιστα φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί μαζί με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Το σχετικό στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε στο σάιτ evima.gr
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.