Οδυσσέας Σταμούλης: Οι δύσκολες καταστάσεις που μου έχουν συμβεί είναι πέρα από την κατανόησή μου
Η γαλήνη είναι πλέον προτεραιότητα και στόχος, σχολίασε ο ηθοποιός
Γεωργία Κοτζιά
Στις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει αναφέρθηκε ο Οδυσσέας Σταμούλης, εξηγώντας πως αυτές ξεπερνούν κάθε λογική και αντίληψη.
Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» που προβλήθηκε την Τρίτη 24 Μαρτίου τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πλέον προτεραιότητα στη ζωή του έχει η εσωτερική γαλήνη.
Μιλώντας γενικότερα για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του, χωρίς να αναφερθεί στον πνιγμό του γιου του το καλοκαίρι του 2023, ο Οδυσσέας Σταμούλης σχολίασε: «Όλα περνάνε από το μυαλό σου, δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτά. Οι δύσκολες καταστάσεις που μου έχουν συμβεί είναι πέρα από την κατανόησή μου. Μπορείς να βολευτείς με αυτό, ότι είναι ακατανόητο. Αυτό που πλέον έχει προτεραιότητα και είναι στόχος είναι η γαλήνη».
Δείτε το βίντεο
Όσο για τη σύζυγό του, με την οποία παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο με πολιτικό γάμο, ο ηθοποιός είπε για τη σχέση τους: «Η σύζυγός μου κατανοεί το πρόγραμμά μου, συνήθως είναι μαζί μου. Αν δεν είχαμε ο ένας τον άλλον δεν θα κάναμε τίποτα. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε πολύ ωραία ο ένας με τον άλλον».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη