Ένα χιουμοριστικό βίντεο δημοσίευσε στα social media η Ρένα Μόρφη, καλώντας τους διαδικτυακούς της ακόλουθους να μαντέψουν πόσα μπότοξ έχει κάνει.
Στο σχετικό κλιπ που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok, η τραγουδίστρια, ενώ ξεβάφεται, κάνει αστείες γκριμάτσες για να φανεί, αν το πρόσωπό της παρουσιάζει κινητικότητα ή αν όχι, πράγμα που θα πρόδιδε αν έχει προχωρήσει σε κάποια αισθητική παρέμβαση. «Διαγωνισμός. Βρες πόσα μπότοξ έχει κάνει», έγραψε με χιουμοριστική διάθεση πάνω στο βίντεο.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.