Δημόσια ευχήθηκε για τα γενέθλια του Κάλουμ Τέρνερ η Ντούα Λίπα, μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση στα social media.
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από στιγμές που έχουν περάσει μαζί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε για τον ηθοποιό ο οποίος έκλεισε τα 36: «Χρόνια πολλά στο για πάντα μου».
Λίγο αργότερα, η Ντούα Λίπα έκανε μία ακόμη ανάρτηση στο προφίλ της με τον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας πως πέρασαν την ημέρα των ερωτευμένων, Σάββατο 14 Φλεβάρη, στο Βερολίνο. Οι δυο τους παρακολούθησαν την πρεμιέρα της ταινίας «Rosebush Pruning».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.