Τον Παρνασσό επέλεξε η Μαρία Σολωμού για τις διακοπές της λίγο πριν αποχαιρετήσει τη χρονιά, δημοσιεύοντας εικόνες από την απόδρασή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η ηθοποιός κοινοποίησε τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πώς πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων.
«Λίγο βουνό» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της, ποζάροντας σε αρκετές φωτογραφίες με φόντο τη φύση.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς