Με περούκα πόζαρε η Κλέλια Ανδριολάτου στα social media, δείχνοντας το pixie look που υιοθέτησε για τις ανάγκες φωτογράφισης.
Το μοντέλο και ηθοποιός κοινοποίησε την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους ακολούθους της πώς «κυλούν οι τελευταίες ημέρες για εκείνη».
H Κλέλια Ανδριολάτου παρουσίασε μερικές στιγμές από την προετοιμασία της, ποζάροντας σε καθρέφτη με αγορέ look και την περούκα σε ανοιχτή απόχρωση, που φόρεσε.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.