Στην Κέρκυρα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία πετάχτηκε στο νησί των Φαιάκων από τους Παξούς όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας σεζόν του Maestro.
Η νεαρή ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μια σέξι φωτογράφιση, αναρτώντας τα σχετικά καρέ στο Instagram.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε την Κυριακή το απόγευμα, η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε ένα λευκό τιραντέ μπλουζάκι και ένα μποξεράκι για να ποζάρει στον φακό μέσα σε μια κουζίνα.
«Τα κύματα δεν ρωτάνε αν είμαι έτοιμη» έγραψε (στα αγγλικά) η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.