Έναν αγώνα NBA παρακολούθησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την κάμερα του Barclays Center να εστιάζει στον Έλληνα τραγουδιστή.
Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός πραγματοποίησε μια συναυλία στη Νέα Υόρκη τραγουδώντας για τους ομογενείς και Αμερικανούς θαυμαστές του, ενώ τη Δευτέρα βρέθηκε στο Barclays Center για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα μπάσκετ των Μπρούκλιν Νετς με τους Νιου Γιορκ Νικς.
Σε κάποια στιγμή, η κάμερα του γηπέδου εστίασε πάνω στον καλλιτέχνη, προβάλλοντας τη μορφή του στη γιγαντοοθόνη. Φορώντας ζακέτα των Νετς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός χαιρέτησε χαμογελαστός, όταν οι υπεύθυνοι του γηπέδου ανακοίνωσαν την παρουσία του, με το κοινό να τον χειροκροτάει.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.