Μια τολμηρή εμφάνιση πραγματοποίησε η Σίντνεϊ Σουίνι επιλέγοντας ένα διαφανές φόρεμα χωρίς σουτιέν σε πρόσφατη εκδήλωση που έδωσε το «παρών».
Η ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί του φετινού «Variety Power of Women: Los Angeles» με ένα λαμπερό ασημί φόρεμα, από το οποίο διαφαίνονταν σημεία του σώματός της, όπως το μπούστο της.
Η Σουίνι πόζαρε στους φωτογράφους με αυτοπεποίθηση, δείχνοντας παράλληλα το νέο της look, το κοντό καρέ που υιοθέτησε πρόσφατα. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με μακριά ασημένια σκουλαρίκια και δαχτυλίδια στο ίδιο ύφος.
Η Σίντνεϊ Σουίνι ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς, όπως είχε ανακοινώσει το «Variety» τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ανάμεσα σε όσους τιμήθηκαν περιλαμβάνονταν επίσης η Τζέιμι Λι Κέρτις, η Νικόλ Σέρζινγκερ, η Γουάντα Σάικς και η Κέιτ Χάντσον.
Πριν ξεκινήσει η τελετή, η Σουίνι μίλησε στο ίδιο μέσο για το τέλος των γυρισμάτων της τρίτης σεζόν του «Euphoria» στο HBO Max. Η σταρ αποκάλυψε πως πρόκειται να ολοκληρώσει τις τελευταίες της σκηνές μέσα στην εβδομάδα, λέγοντας: «Θα είναι μια πραγματικά γλυκόπικρη στιγμή».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.