Τον γιο τους βαφτίζουν σήμερα, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan. Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Αύγουστο του 2024.
Το μυστήριο πραγματοποιείται στον ναό της Αγίας Μαρίνας στο Πόρτο Ράφτη, με το παιδί να παίρνει το όνομα Ηρακλής. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το ζευγάρι απαθανατίζεται να καταφτάνει μαζί με τον γιο του, ενώ παρουσιάστηκαν και λεπτομέρειες από τον στολισμό, αλλά και τα βαφτιστικά ρούχα.
Η Έλενα Τσαγκρίνου επέλεξε μια γαλάζια τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ, διαφάνειες και τρισδιάστατα λουλούδια. Από την άλλη, ο Dj Stephan φόρεσε ένα σκούρο μπλε κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λευκό t-shir και sneakers ίδιου χρώματος.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.