Τον γιο τους βαφτίζουν σήμερα, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan. Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Αύγουστο του 2024.
Το μυστήριο πραγματοποιείται στον ναό της Αγίας Μαρίνας στο Πόρτο Ράφτη, με το παιδί να παίρνει το όνομα Ηρακλής. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το ζευγάρι απαθανατίζεται να καταφτάνει μαζί με τον γιο του, ενώ παρουσιάστηκαν και λεπτομέρειες από τον στολισμό, αλλά και τα βαφτιστικά ρούχα.
Η Έλενα Τσαγκρίνου επέλεξε μια γαλάζια τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ, διαφάνειες και τρισδιάστατα λουλούδια. Από την άλλη, ο Dj Stephan φόρεσε ένα σκούρο μπλε κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λευκό t-shir και sneakers ίδιου χρώματος.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.