Ο Έλιοτ Πέιτζ και η Τζούλια Σίπλετ πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, στο πλαίσιο της παρουσίασης της συλλογής Gucci Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.
Ο ηθοποιός εμφανίστηκε με σκούρο σακάκι, παντελόνι και λευκό πουκάμισο, ενώ η Σίπλετ, που συμμετέχει στη σειρά του Amazon Prime «Overcompensating», επέλεξε μία πράσινη ριγέ μπλούζα με ασορτί φούστα και μαύρα πέδιλα.
Δείτε φωτογραφίες
Η σχέση τους είχε επιβεβαιωθεί τον Ιούνιο, όταν ο Πέιτζ ανάρτησε μία φωτογραφία τους, όπου είναι αγκαλιά. Η Σίπλετ με τη σειρά της δημοσίευσε βίντεο όπου ο ηθοποιός εμφανιζόταν χωρίς μπλούζα, γράφοντας «happy prideee».
Πρόκειται για την πρώτη δημόσια σχέση του Έλιοτ Πέιτζ μετά την ανακοίνωσή του το 2020 ότι είναι τρανς άντρας. Στο παρελθόν είχε παντρευτεί τη χορεύτρια Έμα Πόρτνερ το 2018, με τον γάμο να λήγει φιλικά το 2021. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι μετά τη μετάβασή του νιώθει πιο απελευθερωμένος και πιο άνετος στις προσωπικές του σχέσεις: «Η επικοινωνία με τους ανθρώπους είναι πια πιο εύκολη και πιο συνδεδεμένη», είχε δηλώσει στους Los Angeles Times το 2023.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.