Τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις στο Αιγαίο συνεχίζει ηΗλιάνα Παπαγεωργίου, αυτή τη φορά επιλέγοντας την Κάλυμνο για λίγες μέρες χαλάρωσης μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Γιάννη Καραβασάνη.
Μετά την Πάτμο, το μοντέλο και παρουσιάστρια αποφάσισε να επισκεφτεί ένα ακόμα νησί και μοιράστηκε εικόνες από τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά, τα γραφικά σοκάκια και τη νησιώτικη αρχιτεκτονική, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.
Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της, αναφέρθηκε στις εμπειρίες που έζησε στο νησί και σημείωσε πως αγόρασε μερικά χειροποίητα κοσμήματα από κοχύλια «για να έχει πάντα ένα κομμάτι του νησιού πάνω της».
Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγραψε: «Κάλυμνος. Στο νησί των σφουγγαράδων, ένιωσα σαν να με πήρε αγκαλιά η θάλασσα και οι άνθρωποί της. Το Βαθύ με τα ήρεμα νερά, η Τέλενδος που σε κοιτά από μακριά, οι μέρες που περνούσαν μόνο με μαγιό και πετσέτα… Στα Βλυχάδια κάθε βουτιά ήταν μικρό θαύμα, και η φιλοξενία των ντόπιων έκανε τα πάντα να μοιάζουν πιο ζεστά. Εκεί, ανάμεσα στα κύματα και τον ήλιο, βρήκα έναν μικρό πάγκο με χειροποίητα κοσμήματα από κοχύλια. Εννοείται πως τα φόρεσα αμέσως όλα μαζί, για να έχω ένα κομμάτι του νησιού πάντα πάνω μου».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.