Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε ο Χρήστος Ντεντόπουλος τον καλό του φίλο, Χρήστο Γκικουρία από το «Big Brother» το βράδυ της Κυριακής 13 Ιουλίου.
Ο 32χρονος TikToker και streamer ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μεταξύ της Ζωής, Φένιας και Αργυρούς. Τη στιγμή που ανακοινώθηκε, πως εκείνος ήταν ο συγκάτοικος που θα δει την πόρτα της εξόδου από το σπίτι, το διαχειρίστηκε ψύχραιμα και αμέσως σηκώθηκε, φίλησε και αγκάλιασε τους συμπαίκτες του. Ο Χρήστος Ντεντόπουλος όμως φορτίστηκε συναισθηματικά, ξεσπώντας σε κλάματα και λέγοντας στον Χρήστο Γκικουρία, πως θα τα πουν όταν ολοκληρωθεί το ριάλιτι.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.