Για την απώλεια της μητέρας της μίλησε η Marseaux, τονίζοντας ότι εκείνη είχε προετοιμάσει τα παιδιά της για τον θάνατό της. Η ίδια ένιωθε θυμό για τη μητέρα της, θεωρώντας ότι είχε παραιτηθεί και ότι δεν είχε παλέψει όσο θα έπρεπε για να παραμείνει στη ζωή. Αν και αναζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου, με τον ράπερ Solmeister να πληρώνει τις συνεδρίες της, αφού αυτή δεν είχε χρήματα, χρειάστηκε χρόνο για να βρει ξανά τα πατήματά της. Όπως είπε η τραγουδίστρια, που όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο της μητέρας της ήταν 17 ετών, «γύρισε ο κόσμος της ανάποδα».
Ειδικότερα, η Marseaux εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4», το απόγευμα της 17ης Ιουνίου, στην οποία ήταν καλεσμένη: «Η μητέρα μου πρόλαβε το πρώτο μου live. Όταν έχασα τη μητέρα μου, γύρισε όλος ο κόσμος μου ανάποδα. Άργησα να βρω τα πατήματά μου μετά την απώλεια της μητέρας μου. Ο Solmeister πλήρωνε τις πρώτες μου συνεδρίες στον ψυχολόγο. Είχα θυμό μετά την απώλειά της. Η μαμά μου μάς είχε προετοιμάσει πολύ για την απώλειά της. Μας έλεγε ότι θα συμβεί αυτό… Ίσως κι εγώ γι’ αυτό είχα θυμώσει, έλεγα “γιατί με προετοιμάζεις για κάτι και δεν το πολεμάς;”. Ο πόνος και το σοκ παραμένουν ίδια».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους