Τη συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο Μιλάνο παρακολούθησαν η Μαρία Σολωμού και ο Αντίνοος Αλμπάνης, με τους δύο ηθοποιούς να ανταλλάσουν ένα φιλί στο στόμα, όπως αποτυπώθηκε σε βίντεο που μοιράστηκε η Μαρία Σολωμού με τους διαδικτυακούς της φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στην παρέα τους βρισκόταν και ο Θέμης Γεωργαντάς, με την ηθοποιό να αναρτά στο Instagram στιγμιότυπα τόσο από το ταξίδι τους στην Ιταλία, όσο και στιγμές από τη συναυλία. Ανάμεσα στο υλικό που δημοσίευσε, ήταν και το φιλί που αντάλλαξε με τον συνάδελφό της Αντίνοο Αλμπάνη, με τον οποίο διατηρεί εδώ και χρόνια, φιλική σχέση.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι