Στη σχέση με την εικόνα της και την περιποίηση του εαυτού της αναφέρθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν κυκλοφορεί ποτέ και για κανέναν λόγο ατημέλητη. Η τραγουδίστρια τόνισε, ότι φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση, αποφεύγοντας ωστόσο τις υπερβολές.
Σε ερώτηση που δέχτηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «OK!», για τη σχέση της με τον καθρέφτη, απάντησε πως είναι «ωραιότατη» και πρόσθεσε: «Δεν θα βγω απεριποίητη από το σπίτι μου ποτέ και για κανέναν λόγο».
Όσο για το εάν κάνει υπερβολές σε καθημερινό επίπεδο σε σχέση με την περιποίησή της, τόνισε: «Η περιποίηση δεν συνάδει με την υπερβολή, συνάδει με την καλαισθησία».
Για το φλερτ και εάν προσεγγίζεται από το άλλο φύλο, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε θετικά, δηλώνοντας: «Βεβαίως. Δεν έχω κανένα παράπονο».
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.