Το χωριό της στο Αγρίνιο επέλεξε η Ζέτα Μακρυπούλια για να περάσει φέτος το Πάσχα, εξηγώντας πως τα τελευταία χρόνια προτιμάει να βρίσκεται πιο κοντά στον τόπο καταγωγής της.
Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες της ποζάροντας με φόντο τη φύση, δείχνοντας διαφορετικά σημεία από την Ποταμούλα Αγρινίου, όπου επισκέφτηκε. Μέσα από την ανάρτηση που έκανε τη Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε ότι αν και στο παρελθόν επέλεγε να ταξιδεύει σε διαφορετικά μέρη, τα τελευταία χρόνια προτιμάει να περνάει τις διακοπές του Πάσχα στο χωριό της με την οικογένειά της.
Όπως έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Να είμαστε υγιείς, αγαπημένοι και ενωμένοι. Το Πάσχα στο παρελθόν ταξίδευα συχνά, τα τελευταία χρόνια όμως επέστρεψα στις ρίζες μου, στο χωριό μου. Όπως όταν ήμουν μικρή. Το Πάσχα για εμένα σημαίνει χωριό και οικογένεια».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας