Το χωριό της στο Αγρίνιο επέλεξε η Ζέτα Μακρυπούλια για να περάσει φέτος το Πάσχα, εξηγώντας πως τα τελευταία χρόνια προτιμάει να βρίσκεται πιο κοντά στον τόπο καταγωγής της.
Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες της ποζάροντας με φόντο τη φύση, δείχνοντας διαφορετικά σημεία από την Ποταμούλα Αγρινίου, όπου επισκέφτηκε. Μέσα από την ανάρτηση που έκανε τη Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε ότι αν και στο παρελθόν επέλεγε να ταξιδεύει σε διαφορετικά μέρη, τα τελευταία χρόνια προτιμάει να περνάει τις διακοπές του Πάσχα στο χωριό της με την οικογένειά της.
Όπως έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Να είμαστε υγιείς, αγαπημένοι και ενωμένοι. Το Πάσχα στο παρελθόν ταξίδευα συχνά, τα τελευταία χρόνια όμως επέστρεψα στις ρίζες μου, στο χωριό μου. Όπως όταν ήμουν μικρή. Το Πάσχα για εμένα σημαίνει χωριό και οικογένεια».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.