Η Κύπρια παρουσιάστρια μοιράστηκε τη Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου φωτογραφίες από την απόδρασή τους στο νησί των ανέμων, δείχνοντας μερικές στιγμές από την καθημερινότητά τους εκεί. Σε ορισμένα στιγμιότυπα η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου πόζαρε μόνη της ή με την κόρη και τον γιο της, ενώ σε ένα εμφανίστηκε να περπατάει αγκαζέ με τον επιχειρηματία σύντροφό της.
«Μαζί. Στην ήσυχη πανέμορφη Μύκονο όπως την αγαπάμε» έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.
Η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου είχε περιγράψει σε συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Μάιο στην εκπομπή «Sunday Night» ότι γνωρίστηκε με τον σύντροφό της μέσω social media. Όπως είχε πει: «Η γνωριμία πηγαίνει πίσω 11 μήνες. Η γνωριμία έγινε μέσα από social media. Μου έστειλε, εγώ δεν θα έστελνα ποτέ, πες το περηφάνια. Δεν είναι κακό, αλλά εγώ δεν θα το έκανα. Μιλούσαμε πολύ καιρό και κάποια στιγμή βρεθήκαμε. Ο Φίλιππος για εμένα είναι η ισορροπία μου, η ηρεμία μου και τον θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι ένας υπέροχος κύριος».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.