Δύσκολες στιγμές βιώνει η σύντροφός του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, καθώς ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως πέθανε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο πατέρας της, Γεώργιος Νικολαΐδης, πλήρης ημερών.
Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του εκλιπόντα σε Instagram story και ανέφερε εκ μέρους της οικογένειάς της, ότι η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Μαρτίου, στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων.
Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η σύντροφος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, εκείνη και οι αδερφές της είναι περήφανες για τον πατέρα τους, ο οποίος όπως σημείωσε προσέφερε στον τόπο του χωρίς προσωπικό όφελος: «Μια ημέρα σαν αυτή έφυγε γενναία από κοντά μας ο πατέρας μας, Γεώργιος Νικολαΐδης πλήρης ημερών. Ένας άνθρωπος που αγάπησε και προσέφερε στον τόπο του ανιδιοτελώς όλη του τη ζωή», και πρόσθεσε: «Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων (οι περήφανες κόρες του)».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.