Ο Μιχάλης Οικονόμου σχολίασε τις αντιδράσεις ενός γέροντα μοναστηριού σχετικά με την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, «Η κληρονομιά μας», στην οποία συμμετέχει ο σύζυγός του, Γιώργος Μακρής. Ο ηθοποιός σχολίασε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», πως οι άνθρωποι της εκκλησίας δεν θα πρέπει να ασχολούνται με όσα διαδραματίζονται στην κοσμική ζωή.
Κεντρικό θέμα της παράστασης είναι η ιστορία μιας παρέας ομοφυλόφιλων αντρών στη Νέα Υόρκη, στα τέλη της δεκαετίας του 2010, ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και το στίγμα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. Ο Μιχάλης Οικονόμου τόνισε, πως δεν μπορούν να έχουν άποψη για την παράσταση, όσοι δεν την έχουν παρακολουθήσει.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7x636y9nu3t)
Για την αρνητική κριτική που έκανε ο γέροντας ενός μοναστηριού, αλλά και για τη συμμετοχή του συζύγου του στην εν λόγω παράσταση, ο Μιχάλης Οικονόμου σημείωσε: «Ένας γέροντας ενός μοναστηριού διαμαρτυρήθηκε για την παράσταση στο Εθνικό Θέατρο. Καλά θα κάνει να κοιτάει τη μάντρα του και να μην ασχολείται με τα κοσμικά. Για να μιλήσει κανείς, πρέπει πρώτα να δει την παράσταση και κανείς δεν πήγε να τη δει. Στην παράσταση παίζει και ο σύζυγός μου και μιλάει για το στίγμα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και τις δυσκολίες που βιώνουν. Γιατί να βάζουμε κουτάκια επειδή είναι ΛΟΑΤΚΙ; Είμαστε σε μια χώρα που οι νόμοι μάς καλύπτουν όλους ισότιμα. Ο σύζυγός μου κάνει πλάκα και λέει “μάς αφόρισαν”».
Έπειτα, ο ηθοποιός μίλησε για την πίστη του στον Θεό, κάτι που έχει θίξει και σε παλαιότερες δηλώσεις του. Αυτή τη φορά εξήγησε, πως γνωρίζει ότι ο «Χριστός τον έχει αγκαλιάσει». Όπως δήλωσε: «Είμαι Χριστιανός ορθόδοξος και έχω ανάγκη τη σχέση μου με τον Χριστό. Ξέρω ότι ο Χριστός με έχει αγκαλιάσει και με δέχεται όπως είμαι. Έχω επιλέξει ανθρώπους της εκκλησίας που με αγκαλιάζουν πατρικά και δεν με κρίνουν με το δάχτυλο. Μόνο ο Θεός κρίνει, όχι ο άνθρωπος».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή