Καλεσμένος στην εκπομπή «Παρέα», αναφέρθηκε στον ηθοποιό που έχει φύγει από τη ζωή, χαρακτηρίζοντάς τον «δύσκολο άνθρωπο και πολύ εισχωρητικό».
«Ήταν ένας Λευτέρης που είχε αποφασίσει να μην είναι καθόλου αρεστός και να λέει αυτά τα πράγματα που ήθελε να πει κι ήμασταν κάποιοι ηθοποιοί που τον πιστεύαμε. Πιστεύαμε στο ότι υπάρχει κάτι εξωφρενικά υψηλό που είναι πάνω από εμάς, οπότε αυτό είχε μια διάσταση σχεδόν θρησκευτική. Δεν ήταν η εποχή, ήταν αυτός και εμείς. Ήταν πολύ δύσκολος δάσκαλος και πολύ εισχωρητικός», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή. «Δεν ήταν εύκολο. Θυμάμαι την Έμιλυ να ξυπνάμε το πρωί, να την ξυπνάω και να της λέω "Εμιλάκι ξύπνα, έχεις πρόβα" και πριν ανοίξει τα μάτια της να κλαίει γιατί είχε πρόβα με τον Λευτέρη. Δεν ήταν εύκολο δηλαδή, να πεις ότι "περνάνε τα χρόνια, ε μου τυχαίνει καμιά φορά κι αυτό". Όχι, γιατί αυτός ο άνθρωπος γινόταν σαν στάμπα», εξηγεί.
Τέλος, πρόσθεσε: «Μετά ακόμα και στις επόμενες δουλειές που έκανες, τουλάχιστον εγώ το είχα, πάντα σκεφτόμασταν "τι θα έλεγε ο Λευτέρης". Ήταν ένας άνθρωπος πολύ αυστηρός, εισχωρητικός, κακοποιητικός κι είχε πάντα δίκιο. Αυτό είναι το κακό, είχε πάντα δίκιο με τον χειρότερο τρόπο και πάντα κοίταζε προς το ιδανικό».
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.