Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» ότι ο Μανούσος Μανουσάκης ήταν για εκείνον δάσκαλος, ενώ τόνισε ότι ήταν ο πρώτος σκηνοθέτης με τον οποίο συνεργάστηκε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5sj5twadftd)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Σοκαριστήκαμε όλοι, όχι μόνο το κοινό που τον αγαπούσε. Πιο πολύ εμείς που είμαστε παιδιά του σε αυτή τη δουλειά. Τους περισσότερους σε αυτή τη δουλειά τους ανακάλυψε και τους προώθησε ο Μανούσος Μανουσάκης. Εμένα ήταν ο πρώτος μου σκηνοθέτης, πριν ακόμα γίνουν τα ιδιωτικά κανάλια. Έχουμε κάνει πολύ ωραίες δουλειές και τον θεωρούσα δάσκαλο, κάτι σαν μεγάλο μου αδερφό».
Επίσης, ο Κώστας Κόκλας τόνισε πως νιώθει πολύ τυχερός που τον γνώρισε: «Ήταν εξαιρετικός καλλιτέχνης κι οι μεγάλοι καλλιτέχνες είναι δάσκαλοι με τον τρόπο που μιλάνε, που ζούνε και που δουλεύουν. Νιώθω τυχερός που τον γνώρισα κι ας είναι ελαφρύ το χώμα. Θα τον θυμάμαι για πάντα και νομίζω ότι όλοι θα τον έχουμε στο μυαλό μας σαν κάτι ξεχωριστό».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.