Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και όπως ανέφερε, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, αφού πίστευε ότι ο σκηνοθέτης θα ξεπερνούσε το πρόβλημα.
«Ήξερα ότι είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά θα το ξεπερνούσε με τη θεραπεία. Το θέμα είναι αυτό το μικρόβιο που κόλλησε, όχι μέσα στο νοσοκομείο, το είχε από πριν στα πνευμόνια του. Δεν περίμενα ότι θα φύγει. Ειλικρινά σας λέω παιδιά, έπαθα σοκ», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5slmtobcz15)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον σκηνοθέτη με τα καλύτερα λόγια, εξηγώντας πως δεν είχε καμία σχέση με την έπαρση των νεότερων.
«Ήταν αξιαγάπητος άνθρωπος ο Μανούσος και υπέροχος σκηνοθέτης και υπέροχος άνθρωπος. Καμία σχέση με την έπαρση κάποιων νεότερων. Ήταν πολύ σωστός άνθρωπος. Έχω πάθει σοκ. Ειλικρινά, θα μου λείψει πάρα πολύ», είπε κλείνοντας.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας