Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και όπως ανέφερε, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, αφού πίστευε ότι ο σκηνοθέτης θα ξεπερνούσε το πρόβλημα.
«Ήξερα ότι είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά θα το ξεπερνούσε με τη θεραπεία. Το θέμα είναι αυτό το μικρόβιο που κόλλησε, όχι μέσα στο νοσοκομείο, το είχε από πριν στα πνευμόνια του. Δεν περίμενα ότι θα φύγει. Ειλικρινά σας λέω παιδιά, έπαθα σοκ», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5slmtobcz15)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον σκηνοθέτη με τα καλύτερα λόγια, εξηγώντας πως δεν είχε καμία σχέση με την έπαρση των νεότερων.
«Ήταν αξιαγάπητος άνθρωπος ο Μανούσος και υπέροχος σκηνοθέτης και υπέροχος άνθρωπος. Καμία σχέση με την έπαρση κάποιων νεότερων. Ήταν πολύ σωστός άνθρωπος. Έχω πάθει σοκ. Ειλικρινά, θα μου λείψει πάρα πολύ», είπε κλείνοντας.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.