Σε ένα αφιέρωμα της εκπομπής «Mega Stories» στα 35 χρόνια του καναλιού, φυσικά δεν παραλείφθηκε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές.
Μιλώντας για τη σειρά, η Δήμητρα Παπαδοπούλου δήλωσε αρχικά: «Να σου πω μια αλήθεια. Τώρα που μιλάω πάλι για τους Απαράδεκτους έχω πάθει Γιάννη Μπέζο που λέει "φτάνει". Εν πάσει περιπτώσει πρέπει να το συνηθίσω, είναι η στάμπα στο κούτελο, η βούλα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5rdhlc5tpop)
Στη συνέχεια, εξήγησε πως ήταν ένα πρότζεκτ με σίγουρη επιτυχία, το οποίο αγάπησε πάρα πολύ.
«Δεν έχω αγαπήσει τίποτα περισσότερο στη ζωή μου από τους Απαράδεκτους. Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή. Στο καμαρίνι μου έλεγε η Νεφέλη Ορφανού ότι θα κάνω κάτι πολύ έντονο. Ήταν μια στιγμή που προφανώς έβγαζε μάτι, ήταν πέρα από εμάς αυτό που γινόταν μάλλον», είπε κλείνοντας.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.