Μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno», αρχικά ανέφερε πως έχει κλείσει το ινστιτούτο ομορφιάς που είχε, για να αφοσιωθεί στον σύζυγό της.
«Με έχετε χάσει. Έκλεισα το ινστιτούτο ομορφιάς. Θα κάνω κάτι άλλο σε ένα, δύο χρόνια, γιατί θέλω να αφοσιωθώ στο κομμάτι της οικογένειας. Έχουμε βάλει μπρος να κάνουμε οικογένεια, όλα βαίνουν καλώς. Επομένως, δεν μπορούσα, γιατί όταν έχεις και μια επιχείρηση, υπάρχει τρομερό άγχος και πίεση», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5q0jkzfye41)
Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως δεν της έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση, καθώς προτεραιότητα αυτή την περίοδο είναι η οικογένειά της.
«Δεν μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο σύζυγός μου και η οικογένειά μου», είπε κλείνοντας.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.