Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους, ο ηθοποιός ανέφερε ότι «η ζωή συνεχίζεται».
Διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του είναι καλά, ενώ οι σχέσεις τους παραμένουν θετικές, παρά την αμηχανία που ένιωσε να μιλάει για την προσωπική του ζωή.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5gl2iseo8xt)
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day από την επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης, ο Γιάννης Νταλιάνης ακούγεται να λέει αρχικά: «Μετά τον χωρισμό, η ζωή συνεχίζεται».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ καλά και εγώ και η πρώην σύζυγος και τα παιδιά. Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.