Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τη δύσκολη στιγμή που κλήθηκε να διαχειριστεί την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα αλλά και τον φύλακα – άγγελό του.
Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου αρχικά ομολόγησε ότι νιώθει να έχει φύλακα – άγγελο: «Φυσικά και αισθάνομαι ότι έχω έναν φύλακα – άγγελο. Καταρχήν το να πιστεύει κανείς σημαίνει ότι έχει κάτι συν, όπου υπάρχει το στερητικό α κάτι σου αφαιρεί. Η Ορθοδοξία είναι μέρος του βιώματος μας, της γαστρονομίας, των εορτών μας. Η προσευχή είναι ένας διαλογισμός. Όσο πιο δυνατός είσαι εσύ, τόσο πιο δυνατό Θεό έχεις».
Επίσης, ο Γιάννης Ζουγανέλης περιέγραψε το περιστατικό όπου χρειάστηκε να ανέβει στη σκηνή, ενώ είχε βιώσει την απώλεια του πατέρα του: «Έπαιζα στο θέατρο Μινώα, όταν ήρθαν και μου είπαν ότι ο πατέρας μου πέθανε. Δεν σταμάτησα την παράσταση και συνέχισα κανονικά. Όπως επίσης έπαιξα και την ημέρα που τον θάψαμε και, πιστέψτε με, ήταν λύτρωση για μένα. Λέω και στους μαθητές μου ότι είμαστε λίγο εγωιστές και δεν κλαίμε γι’ αυτόν που φεύγει αλλά γι’ αυτόν που χάνουμε».
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.