Η Αλεξία Κουβέλαμίλησε για τη συμφιλίωσή της με τα παραπάνω κιλά, αλλά και τα σχόλια που έχει ακούσει.
Η νεαρή ιδιοκτήτρια του πρώτου πρακτορείου plus size μοντέλων που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM, εξήγησε στο «Στούντιο 4» πώς συμφιλιώθηκε με το σώμα της και πώς αντιμετωπίζει την αρνητική κριτική.
«Από την εφηβεία μου είχα περισσότερα κιλά και τελικά, ενώ το έβλεπα σαν κάτι που ήταν εμπόδιο, δεν μου στάθηκε σαν εμπόδιο. Ίσα ίσα που ήταν αυτό που με έκανε να ξεχωρίσω σε αυτόν τον χρόνο και με πήγε μπροστά. Μπορώ να πω ότι έχω παχύνει σε σχέση με όταν ξεκίνησα, γιατί τότε ήμουν στον άσο, το αρχικό νούμερο. Παράλληλα όμως, το ότι πάχυνα δεν σημαίνει ότι δεν είμαι υγιής», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d48kmbtljocx)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δηλαδή σήμερα, με θεωρώ πιο υγιή, γιατί γυμνάζομαι περισσότερο κι έχω αυξήσει τη μυϊκή μου μάζα. Γενικότερα, γύρω από όλο αυτό το κομμάτι του pplus size υπάρχει η παραφιλολογία ότι προάγουμε την παχυσαρκία. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ πάντα λέω ότι προέχει να είσαι υγιής και μετά, από εκεί και πέρα, είναι η αισθητική του καθενός».
Αναφορικά με τα σχόλια που έχει ακούσει, δήλωσε: «Φαντάζομαι ένα μοντέλο που μπορεί να φοράει από 3xl και πάνω, θα δουν μετά εμένα, θα τους πω ότι είμαι plus size μοντέλο και θα μου πουν "έλα ρε, όχι, δεν είσαι". Κάτι, το οποίο σε έναν βαθμό είναι προσβλητικό για μένα. Δηλαδή εγώ τι κάνω τα τελευταία επτά χρόνια; Είναι ένα φάσμα, δεν είναι χαϊδευτικό για τον άλλο να του πεις "όχι δεν είσαι χοντρή". Εγώ είμαι χοντρή και γουστάρω. Αυτή τη λέξη πλέον, την έχω απενεχοποιήσει, την παίρνω και την κάνω δικιά μου».
Συμπλήρωσε επίσης: «Μου έχει συμβεί κι εμένα να με σχολιάζουν αρνητικά κάτω από τις φωτογραφίες μου και να λένε "τα πέταξε και αυτή η φάλαινα". Ή μου λένε ότι έχω φαλαινίσιο στήθος. Τέτοια σχόλια».
Κλείνοντας, εξήγησε πως εφόσον η ίδια βγάζει χρήματα έτσι, δεν την «αγγίζει» η κριτική του κόσμου. «Δουλειές όμως, όπως η καμπάνια που έκανα με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ με γέμισαν αυτοπεποίθηση. Θα με πει ο άλλος "χοντρή" και θα του πω "ρε φίλε, εγώ δουλεύω και βγάζω χρήματα από αυτό, ζω από αυτό". Εντάξει, είμαι χοντρή ναι. Τέλεια. Είναι η δουλειά μου πλέον αυτή. Είμαι επαγγελματίας χοντρή αν θες να το πούμε έτσι. Τέλεια», είπε κλείνοντας.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.