Ο γνωστός ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα οποία τον είχαν υποχρεώσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Δάνη Κατρανίδη ήταν τον Αύγουστο του 2020, όταν είχε πάει να παρακολουθήσει την παράσταση «Οιδίπους» στο Θέατρο Βράχων. Δίπλα στον ηθοποιό καθόταν η καλή συνάδελφος και φίλη του, Ελένη Κοκκίδου.
Ο Δάνης Κατρανίδης μετά το τέλος της παράστασης είχε φωτογραφηθεί στα παρασκήνια με τους ηθοποιούς Μιχάλη Σαράντη, Νίκη Παλληκαράκη και Ηλία Ζερβό.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.
«Μέσα στην αλλαγή του μήνα έφυγε ο αγαπημένος μας πολυτάλαντος συνάδελφος, φίλος, γελαστό παιδί του θεάτρου, άνθρωπος πνευματικός που με κάθε του κίνηση παρήγαγε πολιτισμό! Αγαπημένε μας Δανή Κατρανίδη το θλιβερό αυτό νέο συγκλονίζει όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια… Το κενό είναι μεγάλο…», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και βουλευτής.
Κλείσιμο
Μέσα στην αλλαγή του μήνα έφυγε ο αγαπημένος μας πολυτάλαντος ευγενικός συνάδελφος, φίλος, γελαστό παιδί του θεάτρου,...
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους