Ο Λάκης Γαβαλάς ταξίδεψε στην Πάρο για να επισκεφτεί το Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής και να δει μερικούς φίλους.
Το Σάββατο 17 Αυγούστου, ο σχεδιαστής μόδας πόζαρε από την πισίνα ενός ξενοδοχείου και έστειλε την καθιερωμένη «καλησπέρα» του στους διαδικτυακούς φίλους του, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε μέρα, ειδικά το καλοκαίρι.
Στη δημοσίευσή του, ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε, μεταξύ άλλων: «Καλησπέρα φίλοι μου.. Στην άμορφη Πάρο για προσκύνημα στην Παναγιά την Εκατονταπυλιανή και να να δω φίλους από όλον τον κόσμο που μετά την Μύκονο και την Τήνο αγαπούν και την Πάρο».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.