Η Λάουρα Νάργεςγιόρτασε τα γενέθλιά της, την Πέμπτη 8 Αυγούστου.
Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα, με τον αγαπημένο της Χρήστο Σαντικάι σε μια ταράτσα, με φόντο την Ακρόπολη.
Το ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του, έχοντας μαγευτική θέα. Μάλιστα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε στα social media ένα στιγμιότυπο από την έξοδό τους.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία που φαίνεται να κρατά τη γενέθλια τούρτα της Λάουρα Νάργες μπροστά της, ενώ πίσω φαίνεται φωτισμένη η Ακρόπολη.
Πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε: «Χρόνια πολλά, βασίλισσά μου. Να τα χιλιάσεις. Σ' αγαπάω για πάντα».
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.