«Με τον Χάρη έχουμε μια οικογένεια, αγαπιόμαστε, είμαστε φίλοι και αυτό δεν αλλάζει. Ζευγάρι δεν είμαστε όμως πλέον», δήλωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» για τον εν διαστάσει άντρα της, με τον οποίο έχουν μια κόρη και έναν γιο.
Επίσης, σχολίασε: «Με ρωτάνε πολλές φορές αν υπάρχει μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο. «Πείτε μου εσείς» τους απαντώ, γιατί εγώ δεν το βρήκα ποτέ αυτό το μυστικό. Θέλει αγάπη και πολλή υπομονή για να μείνουν δύο άνθρωποι μαζί».
Για το αν έχει πάρει ήδη διαζύγιο από τον Χάρη Γρηγορόπουλο, η ηθοποιός απάντησε: «Όχι, όχι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά μας. Είμαστε οικογένεια, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι. Έχουμε τα παιδιά μας, τα οποία τώρα ακολουθούν κι αυτά τον δικό τους δρόμο».
Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού ανάμεσα στη Φωτεινή Ντεμίρη και τον Χάρη Γρηγορόπουλο μετά από 30 χρόνια γάμου. Οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τους λόγους να μην έχουν γίνει γνωστοί. Ωστόσο, διατηρούν και οι δύο πολύ καλές σχέσεις, για χάρη των δύο τους παιδιών.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.