Κάνοντας δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στην επερχόμενη εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού.
«Δεν θα μπορέσω να πάω από κοντά να τη δω. Έχω οικογένεια, παιδιά. Είναι 2,5 ώρες ή 3 μακριά από εμένα το Μάλμε. Θα το δω από την τηλεόραση», είπε αρχικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d14z94j9ksvd)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή για την Έλενα. Δεν έχουμε μιλήσει, δεν θέλω να την ενοχλώ τώρα που είναι στο Μάλμε, μιλάμε στο τηλέφωνο».
Σχολίασε επίσης, το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι. «Είναι πολύ μπροστά το τραγούδι της Σάττι, έχει διαφορετικά ακούσματα, είναι τέλειο. Γιατί να μην δώσει η Σουηδία 12; Έχουν αλλάξει τα πράγματα, είναι πιο μοντέρνα, τραγουδάνε ροκ, τραπ. Σήμερα παίζουν πολλά πράγματα ρόλο», ανέφερε.
Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Εμένα μου αρέσουν τα παιδιά της Σουηδίας. Κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι δεν με έκανε να πω ουάου εκτός από το ελληνικό».
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.