Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός είπε: «Είναι το κλασικό πρόβλημα που είχε η Κοζάκου και η Μελιτά. Πίστευα ότι δεν θα ακούσω πιο κρύο χιούμορ από της Μελιτά. Κρύο χιούμορ και οι δύο. Δεν είναι ανάγκη. Στην προϊστορία η Δάφνη Μπόκοτα δεν είχε χιούμορ με το στανιό. Το χιούμορ το βεβιασμένο είναι επιτηδευμένο και παλιακό»,
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν έκανε την παρουσίαση η Τζένη Μελιτά, θεωρήθηκε από τις πιο αποτυχημένες. Άρα, όταν λες Τζένη Μελιτά λείπεις, είναι σαν να βρήκαμε χειρότερους».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.