Κέντρικ Λαμάρ: Το τερμάτισε στην κόντρα του με τον Drake - Υπονόησε ότι είναι παιδόφιλος

Κέντρικ Λαμάρ: Το τερμάτισε στην κόντρα του με τον Drake - Υπονόησε ότι είναι παιδόφιλος

Οι ράπερ κυκλοφόρησαν τραγούδια με διαφορά λίγων λεπτών στα οποία κατηγορούν, ο ένας τον άλλο για σοβαρά αδικήματα

lamar_drake_xr
Ο Κέντρικ Λαμάρ και ο Drake αποφάσισαν να πάνε την κόντρα τους στα άκρα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου 4 Μαΐου, οι δύο ράπερ κυκλοφόρησαν με διαφορά λίγων λεπτών δύο νέα κομμάτια με ξεκάθαρες βολές, του ενός για τον άλλο.

Με το «Meet The Grahams» ο Λαμάρ υπονοεί πως ο Drake έχει ακόμη ένα παιδί, το οποίο κρατάει κρυφό, κάτι στο οποίο απάντησε ο Drake με το «Family Matters». «Μπορεί κάποιος να βρει τη χαμένη μου κόρη; Παρακαλώ στείλτε τη σε μένα» τραγούδησε και τον στοχοποίησε ότι ασκεί βία στην αρραβωνιαστικιά του.


Ο Λαμάρ αναφέρει ακόμη, ότι ο αντίπαλός του είναι εθισμένος στον τζόγο, το σεξ, τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Απευθύνεται ακόμη, στον γιο του Drake, Adonis, λέγοντας πως «λυπάμαι που αυτός ο άντρας είναι ο πατέρας σου». Παράλληλα ισχυρίζεται πως άτομα που δουλεύουν στη δισκογραφική του Drake έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση. 
Ωστόσο, ο Κέντρικ Λαμάρ κλιμάκωσε την κόντρα του με τον Drake με μια τολμηρή κίνηση. Σε λιγότερο από ένα 24ωρο μετά το «Meet The Grahams», κυκλοφόρησε άλλο τραγούδι, στο οποίο αποκάλεσε έμμεσα τον Drake «παιδόφιλο».
pedophile
Κλείσιμο

Ο Λαμάρ ισχυρίζεται πως έχει ακούσει ότι ο Drake θέλει τις γυναίκες του νέες και πιο συγκεκριμένα, τραγουδά ότι ο Drake δεν είναι «Certified Lover Boy» (αναγνωρισμένος εραστής), όπως υποδηλώνει ο τίτλος του άλμπουμ του, αλλά αντίθετα, είναι «Certified Pedophile», (αναγνωρισμένος παιδόφιλος). Τέλος, κάλεσε τους παίκτες του NBA, Λεμπρόν Τζέιμς και Στίβεν Κάρι να κρατήσουν τις οικογένειές τους μακριά από τον Drake, γιατί «είναι ανώμαλος».



Ειδήσεις σήμερα

Με κατάνυξη γιορτάστηκε η Ανάσταση σε όλη την Ελλάδα

«Ήταν διαταραγμένες οι σχέσεις τους» - Με κάβουρα χτύπησε και σκότωσε τον πατέρα της η 49χρονη στη Σάμο


Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης