Drake: Γυναίκα που πέταξε το σουτιέν της στη σκηνή ενώ τραγουδούσε, δέχτηκε πρόταση από το Playboy

Drake: Γυναίκα που πέταξε το σουτιέν της στη σκηνή ενώ τραγουδούσε, δέχτηκε πρόταση από το Playboy

Η 21χρονη Βερόνικα δεν πίστευε ότι η ζωή της θα αλλάξει, όταν έκανε αυτή την κίνηση

drake
Όταν η 21χρονη Βερόνικα Κορέιρα πέταξε το σουτιέν της στη σκηνή, ενώ τραγουδούσε ο Drake, σίγουρα δεν φανταζόταν ότι η ζωή της θα άλλαζε.

Η νεαρή θαυμάστρια του ράπερ είχε βρεθεί στη συναυλία του στο Μπρούκλιν, για να τον απολαύσει on stage. Σε κάποιο σημείο, δεν δίστασε να βγάλει το σουτιέν της και να το πετάξει στη σκηνή. Όταν ο Drake το είδε, ζήτησε να μάθει ποια το έκανε αυτό, καθώς το... μέγεθος ήταν αυτό που τον ξάφνιασε.


Κλείσιμο
Παρά το γεγονός ότι η Βερόνικα δεν εμφανίστηκε, τα βίντεο από το live έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με το κοινό αργά ή γρήγορα να την εντοπίζει.

Ωστόσο, δεν την εντόπισαν μόνο οι θαυμαστές του Drake, αλλά και το Playboy. Όπως αναφέρει η ίδια στο podcast του Club Ambition, αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι εκείνη κρυβόταν πίσω από την κίνηση αυτή, της έκαναν πρόταση για να δουλέψει ως μοντέλο του Playboy.


Όταν μάλιστα, ο Drake διάβασε για αυτό, επικοινώνησε μαζί της, δίνοντάς της επίσης μια συμβουλή. Όπως αποκάλυψε η ίδια στη συνέντευξή της: «Μου έστειλε ένα γέλιο στην αρχή. Χρειάστηκα μία ή δύο ημέρες για να απαντήσω, γιατί δεν ήξερα τι να πω».

«Έγραψα μια παράγραφο, ευχαριστώντας τον για την εμπειρία. Του είπα ότι έχω ένα καφέ στο Κάμπερλαντ και τον ρώτησα αν του αρέσει ο καφές. Μου απάντησε ότι τον πίνει "παγωμένο και γλυκό". Γελούσε με όλα μου τα μηνύματα, οπότε τον ρώτησα "νομίζεις ότι είμαι τόσο γελοία;" και είπε "νομίζω ότι είσαι πραγματικά περιζήτητη αυτή τη στιγμή"», πρόσθεσε.

Τέλος, της έδωσε μια συμβουλή, για το πώς να διαχειριστεί τόσο τη φήμη, όσο και τα αρνητικά σχόλια που ενδεχομένως ακούσει.

«Μου είπε να ζήσω τη ζωή μου τόσο καταπληκτικά, όσο οι άνθρωποι που δεν θα έλεγαν ποτέ αρνητικά σχόλια για μένα. Μου είπε ότι οι άνθρωποι αυτοί που μιλούν, συνήθως το κάνουν απρόσωπα», είπε κλείνοντας η Βερόνικα.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Λάρισα: Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο, πρώτη φορά άπλωσε χέρι πάνω μου, λέει η αστυνομικός

Οι Έλληνες πολιτικοί στον κόσμο της Barbie με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης - Δείτε φωτογραφίες

ΑΑΔΕ: Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου με χρέη άνω των €150.000 - Δείτε λίστες και ονόματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης