Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για την πορεία του στη σκηνοθεσία, την οικογένειά του και όσα τον προβληματίζουν στην ελληνική κοινωνία.
Ο σκηνοθέτης ήταν καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε αν οι Έλληνες είναι καλοί γονείς. Σε αυτό, ο ίδιος απάντησε: «δεν είμαστε καλοί γονείς» και εξήγησε: «Γιατί αρχικά, και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν. Όταν έχει γίνει πλέον απαραίτητο να δουλεύουν και οι δύο από το πρωί μέχρι ο βράδυ. Δεν έχεις και τις αντοχές να ασχοληθείς τόσο ποιοτικά όσο θα ήθελες».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0npcvhzimmx)
Αναφερόμενος στην ιδιότητά του, ο Σωτήρης Τσαφούλιας δήλωσε: «Ένας σκηνοθέτης πρέπει να είναι παντού αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι το κείμενο. Μπορείς να το διορθώσεις, να ζητήσεις εξηγήσεις και να το κατανοήσεις. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω μία υπερπαραγωγή αλλά ιστορίες που αξίζει να τις μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν έχω καλλιτεχνικά απωθημένα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0np7n435skp)
Στην πορεία, αναφέρθηκε στην αλληλεπίδρασή του με τον κόσμο και τους συναδέλφους του, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, είπε: «Δεν μπορώ καθόλου τη φασαρία αλλά χαίρομαι τις κουβέντες και την επαφή που έχω με τον κόσμο στον δρόμο. Στον καλλιτεχνικό κόσμο υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ. Εγώ δεν αντιπαθώ κανέναν, ίσως υπάρχουν όμως κάποιοι που με αντιπαθούν».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV