Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έκανε μία αποκαλυπτική εμφάνιση φορώντας μια δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala «Save Venice Ball» που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου.
Η Ραταϊκόφσκι ήταν η επίσημη καλεσμένη της διάσημης σχεδιάστριας και πόζαρε με ένα μαύρο φόρεμα με cut out λεπτομέρειες στον φωτογραφικό φακό.
Τη Σίλια Κριθαριώτη συνόδευε και ο σύζυγος της Νίκος Τσάκος μαζί με τις κόρες τους Ειρήνη και Ελισάβετ.
Το gala διοργάνωσε ο αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός Save Venice, με στόχο τη διατήρηση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς της Βενετίας.Τα μέλη του έχουν ένα κοινό πάθος για τη Βενετία, την τέχνη, την αρχιτεκτονική, την ιστορία, τον πολιτισμό και τα ταξίδια.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.