Χάιντι Κλουμ: Αποχαιρέτησε τον Ρομπέρτο Καβάλι με φωτογραφία που τον φιλάει στο στόμα

Χάιντι Κλουμ: Αποχαιρέτησε τον Ρομπέρτο Καβάλι με φωτογραφία που τον φιλάει στο στόμα

Μου λείπεις, έγραψε το μοντέλο στο Instagram

kloum_kavali
Ο Ρομπέρτο Καβάλι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών και μεταξύ των ανθρώπων της μόδας που τον αποχαιρέτησαν, είναι και η Χάιντι Κλουμ.

Το άλλοτε supermodel ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Instagram, από μια συνάντηση που είχαν στο παρελθόν. Στο στιγμιότυπο, το μοντέλο και ο σχεδιαστής ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα.

Στη λακωνική της δημοσίευση, η Κλουμ αρκέστηκε απλά να γράψει: «Μου λείπεις Ρομπέρτο Καβάλι» προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά σε emoji.

kloum_kabali3
Κλείσιμο

Ο θάνατος του Ρομπέρτο Καβάλι
Την είδηση του θανάτου του σχεδιαστή ανακοίνωσαν συγγενείς του, οι οποίοι ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του διάσημου σχεδιαστή είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ANSA.


Αφήνει πίσω του έξι παιδιά, με το μικρότερο να είναι ο Τζόρτζιο, μόλις ενός έτους. Δίπλα του τις τελευταίες ώρες, όπως και τα τελευταία δέκα χρόνια, ήταν η σύντροφός του, Σάντρα Νίλσον

cavalli-03


Ο Ρομπέρτο Καβάλι σπούδασε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας. Ο παππούς του ήταν ζωγράφος της ομάδας Macchiaioli και από αυτόν κληρονόμησε το πάθος του για την τέχνη.
4657941
Ξεκινώντας τη δεκαετία του 1960 από το μεταξοτυπείο του, ο Ρομπέρτο Καβάλι άρχισε να εφαρμόζει μια νέα τεχνική ζωγραφικής στα ενδύματα, πράγμα που τον έκανε να ξεχωρίσει. Αργότερα, τη δεκαετία του 1970, πειραματίστηκε με άλλα υλικά, κυρίως το δέρμα.

cavalli-01


Το 1970, παρουσίασε την πρώτη του συλλογή στο Παρίσι η οποία αποτελούνταν από δερμάτινα σχέδια, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον Mario Valentino. Η δουλειά του προσέλκυσε πολλές διεθνείς εταιρείες μόδας, που θέλησαν να συνεργαστούν μαζί του και έτσι, έγινε ένα από τα διασημότερα ονόματα στη βιομηχανία της μόδας.
5822047
Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής έχει αποκτήσει έξι παιδιά. Τα παιδιά από την πρώτη του σύζυγο, Silvanella Giannoniο είναι ο Tommaso και η Cristina. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1964, ενώ χώρισε 10 χρόνια αργότερα.

cavalli-02


Στη συνέχεια, ο Ρομπέρτο Καβάλι παντρεύτηκε το 1980 την Αυστριακή σχεδιάστρια μόδας, Eva Maria Duringer, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, τον Robert, την Rachele και τον Daniele. Χώρισαν το 2010.

Τέλος, το περασμένο έτος, απέκτησε το 6ο του παιδί, Τζόρτζιο με τη σύντροφό του και πρώην Playmate από τη Σουηδία, Σάντρα Νίλσον, με την οποία ήταν μαζί από το 2014.

roberto-kavali



Ειδήσεις σήμερα:

Eπίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ - 4 οι νεκροί, δείτε βίντεο με τη σύλληψη του δράστη

Με κομμένη την ανάσα για τον κίνδυνο άμεσης επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ - CNN: Η Τεχεράνη μετακινεί πυραύλους

Επέστρεψε η «Παμ» στο Scorpios Bar - Λύθηκε η παρεξήγηση με την ιδιοκτήτρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης