Οι συζητήσεις με Τσολάκη και Ζαρίφη, η αναμονή της Φαίης και η… χαρά της Ελένης

Οι συζητήσεις με Τσολάκη και Ζαρίφη, η αναμονή της Φαίης και η… χαρά της Ελένης

Φωτιά στο τηλεοπτικό σκηνικό με τους παρουσιαστές να πηγαινοέρχονται στα κανάλια

TV_tsolaki-zarifi
Συζητήσεις από την αρχή θα γίνουν με την Ελένη Τσολάκη και την Κατερίνα Ζαρίφη στο Open. Τα συμβόλαια των δύο παρουσιαστριών λήγουν στο τέλος της σεζόν και με βάση την πορεία των εκπομπών, τις επιθυμίες τους αλλά και τα ζητούμενα του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής, θα γίνει συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη σεζόν. Τα σενάρια είναι πολλά και δεν έχει νόημα να αναπτυχθούν καθώς δεν έχουν κάτσει ακόμη στο τραπέζι οι δύο πλευρές. Δεν θεωρείται πάντως τίποτα δεδομένο.

Δεν είναι τυχαία η χαρά της Ελένης Μενεγάκη, ούτε οι selfies άνευ μακιγιάζ, ούτε διάφορες φράσεις με πολύ νόημα και ακόμη περισσότερα υπονοούμενα. Όπως και να έχει πάντως υπάρχει ομορφιά. Αδιαπραγμάτευτη.


Δεν έχει γίνει ραντεβού της Φαίης Σκορδά με τον ΣΚΑΪ. Φυσικά και θα γίνει και βέβαια μέχρι τότε, όλα όσα ακούγονται συνιστούν απλώς σενάρια και όχι δεδομένα. Υπάρχει αναμονή για την απόφαση του σταθμού σε σχέση με την διαμόρφωση της μεσημεριανής ζώνης και την προβολή ζωντανής ψυχαγωγικής εκπομπής. Είναι εντυπωσιακό πάντως το γεγονός ότι στην τηλεόραση, όλοι όσοι εργάζονται ή ασχολούνται με την ελαφρά ψυχαγωγία δεν έχουν αντιληφθεί το τι θα έρθει από Σεπτέμβριο με την διαφημιστική δαπάνη να έχει μειωθεί σημαντικά και τη αγορά να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για μεγάλες περικοπές. Σε όλο αυτό έρχεται να προστεθεί φυσικά και η σημαντική μείωση της επιχορήγησης των παραγωγών της μυθοπλασίας. Γενικώς αναμένονται πολλά και όχι ευχάριστα.
fay-skorda
Πηγή: NDPPHOTO
Άνοδο 87%, σε σχέση με τον Μάρτιο του 2023, σημείωσε το ERTFLIX τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της NPAW Video Analytics, οι θεάσεις τον Μάρτιο του 2024 έφτασαν τις 15.929.158 έναντι 8.527.020 τον ίδιο μήνα του 2023. Σε ό,τι αφορά τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες, σύμφωνα με τις καταγραφές της NPAW, τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ «Η παραλία», «Ηλέκτρα» και «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ». Δεν το λες και λίγο…

Νομίζω ότι το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ για το «Μουσικό Κουτί» είναι αντιπροσωπευτικό. Δεν χρειάζεται επεμβάσεις και παρεμβάσεις: «Το τελευταίο και πιο συγκινητικό «Μουσικό κουτί» ανοίγει την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, στις 20:30. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά το ξεκίνημα της εκπομπής τους, αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό μ’ ένα επεισόδιο διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα. Οι ρόλοι αλλάζουν και ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη Νατάσσα Μποφίλιου, οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές που αγάπησαν και στήριξαν το «Μουσικό κουτί» από την αρχή, γίνονται οικοδεσπότες της τελευταίας εκπομπής και φιλοξενούν τους παρουσιαστές Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη. Μαζί κάνουν μια μουσική ανασκόπηση στις αγαπημένες στιγμές των τηλεθεατών αλλά και των ίδιων, από τα 116 επεισόδια, και ρίχνουν τα τελευταία «κέρματά» τους σε τραγούδια αποχαιρετισμού. Η επιτυχημένη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, που υπήρξε «σχολείο και παιδική χαρά», φιλοξένησε περισσότερους από 400 εκλεκτούς καλεσμένους, «έπαιξε» περίπου 3.000 τραγούδια, κράτησε 117 βραδιές συντροφιά στους τηλεθεατές, έδωσε νέα πνοή σε παλιά και παραδοσιακά κομμάτια, παρουσίασε το παρόν και το μέλλον του ελληνικού και ξένου τραγουδιού, μοιράστηκε πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και έδωσε την ευκαιρία σε ερμηνευτές και δημιουργούς να συναντηθούν και να μοιραστούν τις ιστορίες και τις μουσικές τους». Συμφωνούμε και επαυξάνουμε.

Το κουίζ που σας καληνυχτίζει: Ποια παρουσιάστρια δέχθηκε από το κανάλι της προτάσεις για δύο ζώνες;


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ηλιοφάνεια με θερμοκρασίες Μαΐου μέχρι και την Κυριακή - Έρχεται νέο «κύμα» σκόνης από εβδομάδα

Χίος: Τρία κοριτσάκια 4, 7 και 10 ετών νεκρά μετά την προσάραξη φουσκωτού με παράνομους μετανάστες

Λίνα Κλείτου: Πέθανε ο πατέρας της δημοσιογράφου - Είχε διατελέσει βουλευτής και υπουργός με τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης